Türkiye'deki puan siteniz.

Kategoriler

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi DUS Taban Puanları 2023/1

DUS (Diş Uzmanlık Eğitimi) için doğru tercihleri yapmak, kariyerinizdeki başarıyı etkileyen kritik bir faktördür. Bizler, 2024 yılında DUS tercih yapacak adaylar için 2023/1 dönem yerleştirme sonucu oluşan taban puanlarını sizler için düzenledik.

Hayalinizdeki bölümlere ve üniversitelere yerleşmek için, geçmiş yıllarda alınan DUS taban puanlarını inceleyerek tercihlerinizi yapabilirsiniz. 

DUS taban puanları, öğrenci adaylarına yol gösterici olmanın yanı sıra, tercih dönemi öncesinde belirsizlikleri azaltmaya yardımcı olur. Başarı grafiğinizi yükseltmek için hedeflerinizi belirlerken, geçmiş yıllarda alınan puanlara göz atarak daha gerçekçi bir değerlendirme yapabilirsiniz.

Aşağıda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde hangi alanlarda DUS eğitimi alabilirsiniz kaç kontenjanı var ve taban puanlar bilgilerini içeren detaylı tablo içeriği bulunmaktadır. Tablo 2024 yılnda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde DUS eğitimi almak için tercih hazırlayan adaylara yönelik güncel nitelik taşımaktadır

Kurum Birim Alan Kontenjan Türü Yerleşen Sayısı Boş Kalan Kontenjan En Küçük Puan En Büyük Puan
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ Genel 2 0 61,92236 62,3958

Web sitemizde deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerez politikamızı okumak için buraya tıklayın.