Türkiye'deki puan siteniz.

Kategoriler

34 Yaş Üstü Kadın Kontenjanı Taban Puanları | Biyokimya YKS-2025


34 yaş üstü kadın kontenjanı, daha önce herhangi bir üniversite programından mezun olmamış 34 yaş ve üzeri kadınların devlet üniversitelerindeki önlisans ve lisans programlarına girişini kolaylaştırmak için Yükseköğretim Kurulu (YÖK), tarafında ayrılmış özel bir kontenjandır.

Bu çerçevede, 2024 Yükseköğretim Kurumları (YKS) tercihlerinde Biyokimya ön lisans bölümü için ayrılan 3 kontenjana yerleşen aday sayısının 3 olması sebebiyle, tüm kontenjanlar dolmuştur. Bu yerleştirme sonucunda Biyokimya bölümüne yerleşen en yüksek puan 236, en düşük puan 209 olmuştur.

Aşağıda 34 yaş üstü kadın kontenjanı kapsamında Biyokimya ön lisans bölümlerine yerleşen adayların taban ve tavan puanları kontenjanları ile hangi üniversiteye yerleştikleri gibi verilerin düzenlendiği tablo yer almakta. Sizde bu özel kontenjandan faydalanmak için gereken kriterlere sahipseniz tabloyu inceleyin, hedeflediğiniz üniversitenin Biyokimya bölümü için  almanız gereken minimum puanı öğrenin.

Üniversite Adı Üniversite Türü Fakülte/Yüksekokul Adı Program Adı Puan Türü Kontenjan Yerleşen En Küçük Puan En Büyük Puan
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi DEVLET Lapseki Meslek Yüksekokulu Biyokimya TYT 2 2 209,04226 226,18842
Kafkas Üniversitesi (Kars) DEVLET Kars Meslek Yüksekokulu Biyokimya TYT 1 1 236,70486 236,70486
başarı sırası ön lisans bölümleri Biyokimya 34 yaş üstü kadın kontenjanı taban puanları 34 yaş üstü kadın kontenjanı olan bölümler iki yıllık bölümler 34 yaş üstü kadın kontenjanı puanları tyt puanlı bölümler Biyokimya kontenjanları
Yorum Formu
captcha

Web sitemizde deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerez politikamızı okumak için buraya tıklayın.